HUKUKİ UYARI

Bu web sitesinde sunulan içerik ve kaynaklar, Özden & Güçlü Hukuk tarafından Reklam Yasağı Yönetmeliği madde 9/2’ye uygun şekilde sadece hâlihazırdaki müvekkillerine bilgi verme ve meslektaşlarımızın mesleki makalelerini ve bilimsel çalışmalarını yayınlama amacı ile hazırlanmıştır.

Bu web sitesindeki bilgiler Türkiye Barolar Birliği’nin Reklam Yasağı Yönetmeliği’ne ve Meslek Kurallarına sıkı sıkıya bağlı şekilde hazırlanmıştır. Bu sitenin kendisi, içerdiği bağlantılar, logosu ve içeriği; reklam, iş sağlamak veya meslektaşlarla haksız rekabete yol açmak amacı ile yaratılmamıştır ve bu amaçla hiçbir kimse tarafından kullanılamaz.

Bu web sitesine reklam veya iş geliştirme amaçlı olarak bağlantı yaratmak (link vermek) kesinlikle yasaktır. Özden & Güçlü Hukuk web sitesi reklam almaz ve vermez.

Bu web sitesini belirli aralıklarla güncellesek de, bu sitede yer alan bilgilerin eksiksiz, doğru ve güncel olduğu garanti edilmemektedir. Bu bilgiler en son hukuki durumu yansıtmayabileceğinden okuyucular bu bilgilere dayanarak hareket etmemelidirler.

Eğer müvekkilimizseniz, kendi özel durumunuzla veya ihtilafınız ile ilgili olarak bize danışmadan bu web sitesindeki bilgilerden yola çıkarak hareket etmeyiniz. Her hukuki mesele bir diğerinden farklı ve tamamen kendine özgüdür. Bu nedenle sizin meselenize benzer konuda burada bahsi geçen bir mahkeme kararının, makalenin, çalışmanın ve diğer hükümlerin salt sizin konunuza benzerliği nedeni ile meselenize uygulanacağı gibi bir sonuç çıkarılmamalıdır. Bize telefon, mektup, faks ve elektronik posta ile ulaşabilirsiniz.

Eğer müvekkilimiz değilseniz; büromuzla her ne şekilde iletişime geçerseniz geçin, bu durum başlı başına avukat-müvekkil ilişkisi yaratmayacaktır. Burada bulunan bilgiler hiçbir şekilde Özden & Güçlü Hukuk veya çalışanlarının hukuki görüşü, danışmanlığı veya hukuki tavsiyesi niteliğini içermez. Bu bilgilerin iletilmesi hiçbir şekilde avukat-müvekkil ilişkisi yaratmaz. Özden & Güçlü Hukuk ile sizin aranızda bir avukatlık anlaşması imzalanana kadar hiçbir şekilde bizimle aranızda avukat-müvekkil ilişkisi bulunmamaktadır.

Bu web sitesinin ziyaretçileri bilgilerin yanlış olduğunu veya kendilerinin bu bilgiler sebebiyle bir zarara uğradıklarını iddia edemezler. Özden & Güçlü Hukuk, bu web sitesinde sunulan bilginin içeriği ya da ziyaretçilerin bu web sitesine dayanarak gerçekleştirdiği hareketlerden sorumluluk kabul etmemektedir.

Bu web sitesinde yer alan bağlantı-linkler yalnızca sizin başka kaynak bilgilerine ulaşmanızda kolaylık sağlaması için hazırlanmıştır. Bu bağlantılar hiçbir şekilde link olarak verilen kurum ve kişileri tavsiye ettiğimiz, önerdiğimiz, onayladığımız anlamına gelmediği gibi, bu kişi ve kurumlarla herhangi bir bağımız ve sponsor ilişkimiz olduğu gibi bir anlam da taşımamaktadır. Özden & Güçlü Hukuk, bu bağlantılarda kullanılan hiçbir ticari ismin, tescilli markanın, amblem veya logonun kullanımından sorumlu değildir.

Bu web sitesindeki tüm dosya ve bilgiler Özden & Güçlü Hukuk’a aittir. Bu web sitesinde bulunan yazılı materyal, bilgi ve büro logosuna ilişkin fikri haklar büroya ait olup, Özden & Güçlü Hukuk’tan önceden yazılı onay alınmadıkça kopyalanamaz ve kullanılamaz.

Bu internet sitesine giren ziyaretçiler, burada belirtilen koşullarına uymayı taahhüt ederler.

Tüm soru ve sorunlarınız için bize  info@ozdenguclulegal.com adlı adresten ulaşmaktan çekinmeyiniz.